Maui helikopter turları

Gizli yerleri keşfetmenin harika bir yolu

Maui helikopter turları, adayı farklı bir perspektiften görmenin ve eğlenceli bir maceraya çıkmanın harika bir yoludur. Daha önce hiç helikopterde bulunmadıysanız, bunu yapmak için harika bir yerdir.

Maui'nin sunduğu tüm güzelliği göreceksiniz ve tüm aile için harika zaman geçirebilirsiniz. Turlar çok pahalı değil ve kırk beş dakikadan bir saatten fazla sürüyor. Maui helikopter turlarıyla tipik olarak erişilemeyen yerleri görebilirsiniz. Yürüyerek veya araçla ulaşılamayan yerler hava ile görülebilir. Bazı eğlenceli Maui helikopter turlarına hazır olanları nefes kesici manzaralar bekliyor. Adada önemli bir süre kalacaksanız, birden fazla Maui helikopter turu yapmayı düşünmek isteyebilirsiniz.

Fotoğrafı çeken Jon Ly, @jonatron

Doğu Maui

Fotoğrafı çeken Anton Repponen, @repponen

Doğu Maui helikopter turları size on bin metrelik yanardağ, Haleakala veya Güneş Evi'ni görecek. Bu yanardağ uykuda ve son olarak 1790'da patlak verdi. Yanardağın kraterini ve yanardağın güney tarafını çevreleyen kuru, kurak dünyayı Maui helikopter turlarıyla görebileceksiniz.

Bu görünümü gerçekten nefes kesici ve kaçırılmaması gereken bir manzara. Ayrıca, her gün görülemeyen bir hareketsiz yanardağı yakından görme şansı ile son derece eğiticidir. Yanardağın kuzey ve güney taraflarında inanılmaz farklı bir manzara göreceksiniz. Bu taraflar gür ve yeşildir ve bazı güzel şelaleler ve muhteşem fırçaları görebileceksiniz. Adanın bu tarafında tropik yağmur ormanları bol miktarda bulunur ve hava yoluyla başka yollarla kolayca erişilemeyen bir şeydir.

Maui helikopter turları tüm bu manzaraları görmenizi sağlayacaktır. Maui helikopter turlarına çıkarken manzaranın güzelliğini yakalamak ve tatilde gördüğünüz tüm harika şeyleri arkadaşlarınıza ve ailenize göstermek için bir kamera veya video çektiğinizden emin olun.

Molokai Maui

Photo by Denys Nevozhai, @dnevozhai

Molokai Maui helikopter turları sizi farklı bir adaya götürecek, ancak sadece dokuz mil uzakta ve hava yoluyla kolayca erişilebilir bir adaya götürecek. Bu ada, farklı kültür ve manzaraya sahip çok küçük bir nüfusa sahiptir. Kuzeydoğunun tüm kıyısı uçurumlar ve uzak plajlarla kaplıdır. Havadan başka herhangi bir ulaşım aracıyla tamamen erişilemezler. Adada yaşayan insanlar, onu görmek için Maui helikopter turları yapmadıkça, bu olağanüstü manzarayı hiç görmediler. Hava yağmurlu olduğunda ve sezonu için çok yağış olduğunda birçok şaşırtıcı şelale göreceksiniz.

Bu bölgedeki uçurumlar dünyanın en yüksekleri arasındadır ve yüksek zirvelerden su basamaklarını görmek sadece nefes kesicidir. Maui helikopter turları ile Maui'den kısa bir gezinti, bu doğal çevrenin güzelliğini görmeye değer.

Maui helikopter turları, yürüyerek veya araba ile ulaşılamayan yerleri gezmek için harika bir yoldur. Turlar yaklaşık bir saat sürüyor ve yaklaşık yüz sekiz beş dolar ile iki yüz kırk dolar arasında değişiyor. Birçoğu için, bu bir kez daha mevcut olmayacak doğal manzarayı görmek için ömür boyu bir fırsattır. Anları yakalamak için kamera ve video çekmek, turu yıllar boyunca anımsadıkça tekrar tekrar yaşamanıza izin verecektir.

inç Seyahat
Sierra Tarahumara
Dinlenme, kültür, tarih, yaban hayatı ve yürüyüşün heyecan verici bir karışımı.