Doğru otel nasıl seçilir

Aklınızda bulundurmanız gereken gerçekler.

Yani yurtdışına gidiyorsunuz, varış noktanızı seçtiniz ve şimdi bir otel seçmelisiniz.

On yıl önce, muhtemelen yerel seyahat acentenizi ziyaret etmiş ve “uzmanlar” tarafından size verilen yüz yüze tavsiyeye güvenmiş olursunuz. Otelinizi seçmek ve ayırtmak için 21. Yüzyıl yolu elbette seyahat web sitelerini kullanarak internette.

Ama sunulan inanılmaz seçimleri nasıl gözden geçiriyorsunuz? Ve daha da önemlisi, rezervasyon yaptırmanın motivasyonu ile kendilerine verdikleri otellerin fotoğraflarına ve açıklamalarına gerçekten güveniyor musunuz? Gezgin yorumları yardımcı olabilir, ancak dikkatli olmanız gerekir. Genellikle önyargılıdır, bazen güncel değildir ve çıkarlarınıza hiç hizmet etmeyebilir. İnceleyen için önemli olan özelliklerin sizin için önemli olduğunu nereden biliyorsunuz?

Ne kadar çok yorum okursanız, fikirlerin uç noktalarında nasıl kümelenme eğiliminde olduklarını daha fazla fark edersiniz.
Source Title ile ünlü biri
Fotoğrafı çeken Jason Briscoe, @jbriscoe

Sonra gözden geçirenin motivasyonu sorunu var. Ne kadar çok yorum okursanız, fikirlerin uç noktalarında nasıl kümelenme eğiliminde olduklarını daha fazla fark edersiniz. Bir ucunda, öğütmek için eksenli öfkeli eleştirmenleriniz var; öte yandan, inancın ötesinde övgü alan konukları memnun ettiniz. Otellerin bazen kendi parlayan yorumlarını yayınladıklarını veya yarışmacının rekabeti kötü eleştirilerle sıralama şansı bulduklarını öğrenmek sizi şaşırtmayacaktır. Bir otel seçerken sizin için neyin önemli olduğunu düşünmek mantıklıdır. Daha sonra, gerçekten önemli olan güncel, bağımsız ve tarafsız bilgiler veren bir çevrimiçi otel dizini seçmelisiniz.

Aklınızda bulundurmanız gereken bazı önemli gerçekler:

  1. Konum
    Otelinizin, örneğin sahilde, tema parkına yakın olması veya havaalanı için uygun olması önemliyse, konum çok önemlidir. İyi bir dizin, otelin ve çevresinin konum haritasını sunmalıdır. Sunulan havaalanına uzaklık çizelgeleri ve bir çeşit interaktif harita olmalıdır.
  2. Stil
    Kendinizi rahat hissettiren bir otel seçmek önemlidir - çağdaş veya geleneksel mobilyalar, yerel dekor veya uluslararası, resmi veya rahat. İdeal otel dizini mevcut seçenekleri size bildirmelidir.
  3. Restoranlar, Kafeler ve Barlar
    Yerel renk harika ama otelin kendi restoran ve barları konaklamanızda önemli bir rol oynayabilir. Seçim, stil ve akıllı ya da gayri resmi olup olmadıklarının farkında olmalısınız. İyi bir otel raporu size bunu ve özellikle kahvaltı tesisleri hakkında bilgi vermelidir.
  4. Yatak Odası Olanakları
    Yatak odanızdan ihtiyacınız olan tesis türlerini her zaman dikkatle düşünmeli ve önemli olduğunu düşündüğünüz oteli bulmalısınız. Otel dizini web sitesi, yatak boyutu, İnternet Erişimi (maliyeti, WIFI veya kablolu geniş bant bağlantısı olsun,), Ücretsiz olanaklar, oda manzarası ve Yastık menüsü veya Banyo menüsü gibi lüks teklifler, sigara içilen veya içilmeyen odalar vb.

Bu şeyler gerçekten önemli ve herhangi bir iyi otel dizini size yatak odası bu tür tavsiye vermelidir - sadece olağan seçenek oda sayısı!

  1. Çocuk Tesisleri
    Aile gezginleri için iş seyahatinden daha önemli, otelin dizinden ne kadar çocuk dostu olduğunu öğrenmeli ve kararınızı oradan vermelisiniz. Aramaya değer bir şey, otelin bir bebek bakıcısı hizmeti sunuyor olup olmadığıdır. Çocuk kaçmak isteyen iş seyahat edenler için bu elbette çok ilgili - belki çocuk dostu olmayan bir otel daha uygun bir şey olurdu!
  2. Eğlence tesisleri
    Site, otel, spa, havuz, spor salonu, sauna gibi eğlence hizmetlerinin ayrıntılı bir analizini ve ayrıca golf sahaları gibi yakındaki diğer tesislerin ayrıntılarını sunmalıdır. 7. Özel İhtiyaçlar: otel dizin sitesi ziyaretçiye her otelin özel ihtiyaç hizmetleri ve erişilebilirlik politikası hakkında bilgi vermelidir. Bu yine her ziyaretçi için geçerli olmasa da, bazıları için kesinlikle çok önemlidir.

Son olarak ve en önemlisi, kaliteli otel dizini denetim ekibi söz konusu otel düzenli olarak ziyaret, personel bir araya geldi, bir yatak odasında uyudu ve gıda çalıştı. Onlar sadece bir otel konuk olabilir gibi otel deneyim ve ancak o zaman onlar gerçekten otel hakkında yazmak için güçlü bir konumda olduğunu.

inç Seyahat
Maui helikopter turları
Gizli yerleri keşfetmenin harika bir yolu